Publicat el 15/10/2020

L’Ajuntament decideix per seguretat anul·lar actes, activitats i serveis que congreguin gent. L’alt risc de rebrot de contagis en què es troba Mataró fa actuar amb la màxima prudència

El Comitè tècnic d’emergència de l’Ajuntament de Mataró, ha decidit suspendre aquelles activitats i actes que comportin una concentració de persones i en facilitin la transmissió del virus de la Covid-19.
El primer acte programat era l’Ofrena floral institucional de commemoració del 80è aniversari de la mort de Lluís Companys, que havia de tenir lloc aquest dijous 15 d’octubre a les 19 h davant el monument a Companys.

Amb dades d’avui, publicades pel Departament de Salut i que té en compte els casos de PCR positius confirmats fins al 9 d’octubre, Mataró es troba en un risc de rebrot de 553,70 (a partir d’una taxa de 200 indica un risc de rebrot alt); mentre que la velocitat de transmissió de la malaltia és d’1,75 (si és superior a 1 hi ha una tendència creixent).
Davant aquest risc elevat de rebrot, i pensant en la seguretat dels ciutadans, l’Ajuntament ha decidit suspendre també altres activitats i serveis programats que es concretaran i detallaran en breu, a més d’aplicar les mesures que la Generalitat de Catalunya imposi aquest dijous.

 

Deixa un comentari