Publicat el 19/12/2016

Fins al proper dijous 29 de desembre 2016, l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) té obert el procés d’inscripció per participar al Pla d’ocupació “Badalona Conviu”. Aquest pla s’emmarca en el Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019, que es preveu que comenci l’1 de febrer de 2017. 

El pla preveu la contractació de 17 treballadors, de diferents especialitats i categories:

. 12 agents comunitaris
. 3 peons de manteniment
. 2 oficials lampistes-electricistes

Aquestes places seran cobertes per aquelles persones que van quedar suplents en la darrera convocatòria de plans d’ocupació “Badalona: Obrint portes de l’ocupació. Plans d’ocupació 2016”.

Aquest programa, que està finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona i l IMPO, està adreçat a treballadors i treballadores desocupats inscrits al Servei Públic d’Ocupació com a demandants d’ocupació (no ocupats), i que acreditin una situació d’atur de mínim 3 mesos. També han de tenir la titulació mínima i/o experiència requerida per al lloc de treball.

Els candidats que disposin dels requisits poden dirigir-se durant el període comprès entre el 19 i el 29 de desembre de 2016 al centre IMPO de Can Boscà (carrer Nova Cançó, 1) per a la recollida de la sol·licitud corresponent i la seva posterior entrega complimentada de la mateixa amb documentació requerida.
L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

Deixa un comentari