Publicat el 11/07/2017

L’Ajuntament  de Vilassar de Mar ha posat a licitació la reforma de l’edifici de “La Suïssa”, concretament la reforma interior per a la millora de les aules i l’accessibilitat de l’edifici.

La Suïssa, antiga masia que forma part del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Històric de Vilassar de Mar, acull les aules d’infantil de P-3 i P-4 del centre educatiu. Les obres compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Els objectius generals del projecte són la millora de l’accessibilitat de l’escola i la millora de la funcionalitat de les aules i de l’escola en general. Entre les actuacions a realitzar en l’edifici hi ha la instal·lació d’un ascensor, la reforma de l’escala de l’edifici, la reforma dels lavabos de les aules, la renovació de paviments i fals sostre, la col∙locació d’aïllament tèrmic a la coberta de l’edifici i la reforma de les instal·lacions d’electricitat, aigua i calefacció.

Pel que fa a la distribució interior, en planta baixa es mantindran les aules de P3 i es preveu realitzar uns nous lavabos amb accés directe des de les aules i dues àrees de magatzem, a més d’ampliar l’espai destinat a sala de mestres i convertir l’actual dormitori en aula de petits grups. En la part nord, un gran vestíbul permetrà col·locar l’ascensor i fer una nova escala amb més amplada. El vestíbul permetrà relacionar tots els espais i sales del centre, circumstància que actualment no passa. A més, s’ha previst un espai de magatzem en planta baixa i un dels dos lavabos per a adults serà adaptat. En planta primera es mantindran les aules de P4. Es preveu realitzar uns nous lavabos compartits enmig de les dues aules i reconvertir l’actual espai de lavabos com a espai útil per psicomotricitat i dormitori.

El termini d’execució de l’obra, un cop adjudicada, és de 6 mesos i el pressupost total de licitació és de 311.646,61 €. Tota la documentació es troba al perfil del contractant del web municipal. La previsió és que l’obra es pugui iniciar durant el mes d’agost. Mentre duren les obres, els alumnes de P-3 i P-4 es reubicaran a l’Aulari.

Deixa un comentari