Publicat el 13/05/2017

Actualment, el 20% de les places hoteleres de Calella estan catalogades en les categories de 4 i 5 estrelles.

El Sant Jordi Boutique Hotel de Calella ha pujat a cinc estrelles convertint-se així en l’únic hotel de la localitat i de tot El Maresme en tenir aquesta categoria. Les 37 habitacions de l’hotel, així com els espais comuns, han estat reformats per crear un nou concepte d’establiment on el client pugui viure una experiència personal única.

Segons també informa el consistori calellenc en el seu web: “Accions com aquestes donen fe de la unitat d’acció entre el sector públic i el privat que s’esforcen per fer que Calella sigui un destí de qualitat i que la nostra ciutat millori competitivament com a destinació turística”.

Precisament, l’increment d’estrelles en el sector hoteler es percep no només com una millora qualitativa en la indústria de l’allotjament, sinó que alhora, ajuda a dissenyar i orientar les estratègies de màrqueting cap a nous nínxols de mercat, podent arribar així a turistes amb un nivell socioeconòmic més elevat.

D’altra banda, també afegeixen que des del consistori es treballa constantment per millorar els serveis que s’ofereixen als visitants, un clar exemple és la remodelació de les guinguetes el passat 2016 i l’ampli calendari d’esdeveniments amb una clara projecció internacional; tant esportius, com pot ser l’Ironman o La Volta Catalunya, com culturals, com l’Screamin’ Festival o el Festival de Cant Coral Canta al Mar. A més, cal destacar la implicació i iniciativa ciutadana gràcies a la qual l’agenda d’esdeveniments de Calella és cada cop més gran i més atractiva per als visitants.

Deixa un comentari