Publicat el 12/09/2022

La roda de premsa de presentació del Film Festival es farà aquest dimecres 14 setembre, a les 11 hores, a la sala de juntes de l’hospital

 

 

 

 

L’Hospital Germans Trias i FILMETS Badalona Film Festival presentaran el proper dimecres, 14 de setembre, la renovació de l’acord per apropar una nova edició d’aquest festival de curtmetratges als pacients i professionals del centre.

Serà en un roda de premsa que tindrà lloc a partir de les 11h a la sala de juntes de l’hospital, i en què participaran el gerent territorial de la Metropolitana Nord de l’ICS, Jordi Ara, i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells. A l’acte també assistiran el director assistencial de l’hospital, Josep Maria Mòdol i la directora infermera, Isabel Andrés.

L’acord renovat preveu, com l’any passat, fer sessions gratuïtes de curtmetratges a la sala d’actes de l’hospital per a pacients, professionals, estudiants i investigadors, així com també que pacients hospitalitzats en puguin veure a les habitacions durant els dies que dura el festival, enguany entre el 21 i el 30 d’octubre.

 

Redacció
Imatge i Font: FILMETS Badalona Film Festival

 

 

Deixa un comentari