Publicat el 13/04/2018

El Consorci Sanitari del Maresme vol ampliar les relacions de filantropia i mecenatge amb la societat i les empreses del Maresme interessades a dirigir la seva responsabilitat social al sector sanitari

En el marc de l’acte de reconeixement d’aquesta donació, que ha permès l’adquisició d’un aparell de radiologia digital d’última generació i una torre d’anestèsia, s’impartirà la conferència Les institucions sanitàries necessiten mecenatge?, a càrrec de Glòria Garcia Castellví, experta en aquest àmbit i responsable de captació de fons i mecenatge de l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Hi participaran Josep Mañach i Ramon Cunillera, president i gerent, respectivament, del Consorci Sanitari del Maresme, Stefano Palumbo i Antonella Dantamaro, director i sotsdirectora de la Fundació Nando i Elsa Peretti, i Paolo Manzin, auditor intern de la Fundació; David Bote, alcalde de Mataró; Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme, i Lluís Franch, gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del Servei Català de la Salut.

La Fundació Nando & Elsa Peretti, neix l’any 2000 amb l’objectiu de fer realitat projectes solidaris de l’àmbit de l’educació, conservació del medi ambient, recerca mèdica, construcció, cultura i art a tot el món. En aquests anys ha col·laborat en més de 900 projectes a 81 països al voltant del món per un valor de 50 milions d’euros. D’acord amb la seva missió filantròpica, l’any 2014 es funda la Delegació a Catalunya amb l’objectiu de recolzar organitzacions sense ànim de lucre que treballen a Catalunya.

Acte: Conferència,  “Les institucions sanitàries necessiten mecenatge?”
Dia: Dimarts 17 d’abril
Hora: a les 12.00 h
Lloc:  Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró (planta baixa)

Deixa un comentari