Publicat el 11/02/2021

La reforma tindrà una durada aproximada de tres setmanes com a màxim, temps durant el qual es prioritzaran les cirurgies sense ingrés

A partir d’aquest divendres 12 de febrer un dels tres quiròfans de cirurgia major de l’Hospital de Blanes aturarà temporalment l’activitat per portar a terme unes obres de millora a la zona d’esterilització de l’àrea quirúrgica del centre.
Els treballs, que es preveu que tinguin una durada màxima de tres setmanes, permetran la renovació de la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.
Aquestes obres tenen una afectació directa en l’activitat d’un dels quiròfans annex a la zona d’esterilització on es portarà a terme la reforma.
Per evitar el risc de contaminació derivat d’aquests treballs s’ha de suspendre temporalment l’activitat i poder garantir en tot moment la seguretat dels pacients.
Mentre durin els treballs de millora es prioritzen les cirurgies sense ingrés, i s’ajornen les operacions de traumatologia que requereixen ingrés, principalment les intervencions de pròtesis, i les d’oftalmologia, concretament, cataractes.
Aquells pacients que s’han hagut de desprogramar se’ls tornarà a citar un cop es reprengui l’activitat després de finalitzar la millora en l’equipament.

Imatge: Autoclau, màquina situada a la zona d’esterilització de l’Hospital de Blanes

 

Deixa un comentari