Publicat el 21/09/2018

La Setmana de la Gent Gran, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut, torna amb força per demostrar les habilitats de la gent gran del poble

Portes obertes a les residències, als centres cívics i activitats diverses com el festival de fi de curs del taller “Això serà cosir i cantar” amb actuacions musicals, poesies, ball i teatre-còmic, el concurs de truites o els campionats de petanca, escacs i dòmino, tornaran a fer gran una festa que ja està consolidada en el calendari. El 29 de setembre es farà un sopar amb ball al pati de l’escola Pérez Sala, que tindrà el preu de 5 €, i el 30 de setembre, la cloenda serà un concert a càrrec de l’orquestra “Amics de la Música”.

PROGRAMA :
Dissabte 22 setembre
18 h Festa al Centre Cívic del Passeig. Havaneres i cremat per a tothom amb el grup d’havaneres El Cremat

Diumenge 23 setembre
11.30 h Missa solemne en homenatge a la gent gran amb la participació del cor parroquial Sant Joan. Parròquia de Sant Joan
19 h Festival de fi de curs del taller “Això serà cosir i cantar”. Direcció: Mayte Carreras. L’alumnat farà una mostra del que han après durant aquest curs amb playbacks, cançons en directe, poesia, balls i teatre-còmic. Venda anticipada d’entrades 1 h abans de la representació a la taquilla de l’Ateneu. Preu entrada: 3 €. Ateneu Vilassanès

Dilluns 24 setembre
11 h Portes obertes i festa a la residència Vida als Anys i actuació dels Amics de la Guitarra de Premià de Mar. Residència Vida als Anys (c. Sant Pau, 17)

Dimarts 25 setembre
11.30 h Festa al Casal de Curació. Ball amb el grup Mandràgora
16 h Festa al Casal de Curació. Jornada de portes obertes i sessió de rehabilitació per a gent gran, oberta a tothom
17 h Campionat de petanca del CC del Passeig. Pl. del Círcol
18 h Projecció audiovisual del musical “Moments estel·lars de Broodway”, representat pel grup Musical d’Or l’any 2017. Entrada lliure. Sala cultural M. Roser Carrau

Dimecres 26 setembre
9.30 h Caminada oberta a tothom. Espai Cultural can Bisa
10.30 h Festa al Centre Cívic Lluís Jover. Taller de manualitats obert a tothom a càrrec d’Helena Cayuela. Centre Cívic Lluís Jover. Al local de la Cooperativa (1r pis) hi haurà una exposició de tots els treballs manuals realitzats durant l’any al centre
11 h Trobada d’amigues i amics de l’Arxiu Municipal: taller on es passen fotografies del segle XX i es demana a les persones participants que ajudin a identificar persones, paisatges, noms de cases, indrets… A càrrec de Cristina Simó, responsable de l’Arxiu. Sala d’actes de la Biblioteca Municipal E. Lluch
17 h Campionat de petanca organitzat pel Centre Cívic del Passeig. Pl. del Círcol
18 h Trobada de persones balladores de country, a càrrec de Teresa Ramón, monitora de country. Plaça Picasso

Dijous 27 setembre
16 h Campionat d’escacs i dòmino. Centre Cívic del Passeig
16 h Festa a la Casa Pairal. Inauguració de les noves instal·lacions, berenar i actuació musical.

Divendres 28 de setembre
10 h Programa en directe del magazine “Parlant de Tot” de Vilassar Ràdio des de la plaça de l’Ajuntament. Inclou una tertúlia especial de l’espai “Els nostres avis”. (En cas de pluja, l’acte quedarà suspès).
12 h XI Concurs de truites-Memorial Joan Beltran i programa de ràdio en directe.   Plaça de l’Ajuntament. Bases del concurs:

  • Cadascú haurà de portar de casa la paella, els estris i els ingredients que hi posarà, que podran ser prèviament cuinats a casa.
  • Es disposarà de 20 minuts per a l’elaboració de la truita.
  • El jurat comptarà amb la presència de l’àvia Remei (cuinera)

Hi haurà 4 premis:

  • 1r premi: val de 150 € per comprar en botigues del poble.
  • 2n premi: val de 100 € per comprar en botigues del poble.
  • 3r premi: val de 50 € per comprar en botigues del poble.
  • Premi a la truita més original: 1 menú per a 4 persones ofert per Gran Chef, cuina tradicional. Al final de l’acte hi haurà una petita degustació.

Inscripcions a l’Escola Nàutica fins al dimecres 26 de setembre. L’activitat compta amb la col·laboració de Vilassar Comerç, forn de pa Bargalló, can Serrat, Conserves Dani, Vilassar Ràdio i Voluntaris Nou Vent.
17 h Festa de la residència Front Blau. Jornada de portes obertes amb activitat i berenar. Torrent del Porxo, 12 (davant l’estació de Renfe de Cabrera de Mar)

Dissabte 29 de setembre
12 h Lliurament de premis dels campionats d’escacs, dòmino i petanca. Centre Cívic del Passeig
20 h Sopar i ball amb el grup musical “Grillones Band”. Obertura de portes a les 20 h. Horari del sopar: 20.30 h. Menú servit per Gran Chef-Cuina tradicional. Preu del tiquet: 5 €. Pati de l’escola Pérez Sala. (En cas de pluja l’acte quedarà suspès).
Venda de tiquets del sopar al Departament de Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40), al CC Lluís Jover (c. Lluís Jover, 22) o al CC del Passeig (c. Camí Ral, 19)

Diumenge 30 de setembre
18 h Concert a càrrec de l’orquestra “Amics de la Música”. Orquestra que es va fundar l’any 1975, especialment dedicada a difondre els grans temes clàssics de la música lleugera del segle XX. Interpretaran peces del panorama musical nord-americà amb autors com Duke Ellington, Glenn Miller, Coler Porter, etc. I també bandes sonores de pel·lícules, sarsueles i música tradicional de diferents països. Entrada lliure. Ateneu Vilassanès

*Si alguna persona té problemes de mobilitat i vol assistir a algun dels actes, haurà de trucar al Departament de Serveis Socials, al tl. 937540500.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari