Publicat el 18/11/2022

La mostra es completa amb visites de l’alumnat escolar per tal de reflexionar sobre com cuidar els recursos hídrics i el medi ambient

 

 

 

 

Cabrera acull l’exposició «Operació Aigua», una mostra dedicada a conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de les reserves d’aigua, així com els usos i abusos que en fem com a societat i dels impactes que aquestes accions ocasionen sobre el medi natural. Aquesta iniciativa està organitzada per Agbar, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

Com a dades destacades, a la mostra s’exposa que més de 800 milions de persones a tot el món no disposen d’aigua potable; s’evidencia que més de 4.000 milions de persones no tenen accés a lavabos i que un 80% de les aigües residuals es llencen als rius i al mar sense tractar, cosa que provoca la contaminació de les aigües.

Així doncs, l’exposició es divideix en els següents blocs: «Com contaminem l’aigua», «Com s’embruta l’aigua?», «Aigua per a tothom?» i «Quanta aigua consumeixes?».

L’espai es pot visitar fins al 12 de desembre a la rambla dels Vinyals, 30 i està dirigida al públic general, amb un èmfasi especial en el familiar i escolar.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

 

Deixa un comentari