Publicat el 12/04/2023

L’Exposició, organitzada per la regidoria d’Igualtat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es podrà veure al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt a partir del 17 d’abril.

 

 

 

L’exposició ‘Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies’ arriba a Sant Vicenç de Montalt cedida per la Diputació de Barcelona.
La mostra es podrà veure del 17 d’abril al 2 de maig, al Centre Cívic El Gorg, i recull deu imatges i històries seleccionades de dones protagonistes que s’arrisquen a anar en contra de les normes establertes, sacsegen l’ordre imposat i representen un paper primordial i transcendental per construir les ciutats del i amb futur: igualitàries, feministes i democràtiques.

L’objectiu de l’exposició és destacar aquelles dones inspiradores que lluiten cada dia per trencar estereotips de gènere i promoure valors d’igualtat a les seves ciutats i comunitats a la regió euromediterrània. Dones d’Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina i Turquia que trenquen els rols tradicionals de gènere i lluiten contra les desigualtats en el mercat laboral i l’educació i que ocupen un espai públic dominat pels homes.

Els retrats que apareixen en aquesta mostra són un conjunto d’imatges i d’històries del concurs fotogràfic euromediterrani que la Fundació de Dones Euromediterrànies (FFEM) va organitzar amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, i ha estat cedit per part de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) a l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona per a la seva itinerància.

Activitat organitzada en el marc de la iniciativa Dones que transformen.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari