Publicat el 14/03/2021

Es tracta d’una sèrie de retrats de la nostra vida quotidiana en circumstàncies excepcionals i es podran veure a Can Bisa fins al 2 de maig

Es compleix un any de pandèmia i l’Espai Cultural Can Bisa de Vilassar de Mar va inaugurar, aquest dissabte 13 de març, ‘Confinament: vides des del balcó’, una exposició fotogràfica d’Iván Teba que resumeix  com vam viure els tres primers mesos de reclusió a causa de la covid-19.
Fotògraf aficionat durant bona part de la seva vida, Teba va donar el salt a la fotografia artística fa ara uns tres anys quan el seu amic i també fotògraf David Aguilar el va animar a utilitzar-la com una forma d’expressió personal. D’aquella empenta i de la formació posterior va sortir Skins, el seu primer reportatge fotogràfic, i les campanyes publicitàries que van venir després.

A Vilassar de Mar, Teba va ser el fotògraf de La edad de la ira, La resplendor i Misteriós assassinat, les obres que representava La Tropa Teatre abans que la pandèmia del coronavirus aturés la seva activitat.

 

Deixa un comentari