Publicat el 23/11/2018

La decisió s’ha pres per la manca del títol de concessió de Club Nàutic Cabrera de Mar i per la impossibilitat d’adaptar l’espai a la normativa vigent

Segons informa el consistori cabrerenc, abans del proper 31 de gener del 2019 el Club Nàutic Cabrera de Mar haurà d’haver tancat les seves portes seguint la decisió dictada per la Demarcación de Costas de l’Estat. Aquesta mesura ha estat presa per la manca de títol de concessió de club i per la impossibilitat del club cabrerenc d’adaptar-se a l’actual reglament. Aquest indica que la superfície construïda no ha de superar els 300 m2, una quantitat molt inferior a l’existent.

Els socis del club traslladaran la seva activitat a Premià de Mar, on el departament de Costes de la Generalitat habilitarà una zona de varada per a les embarcacions.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament procedirà a tramitar la concessió del servei d’escola de vela dins del pla d’usos de la temporada de platges per tal de garantir que es podran dur a terme les corresponents activitats nàutiques des de l’abril fins a l’octubre.

Un cop es produeixi el tancament de les instal·lacions, des de l’Estat es procedirà a tapiar-les per tal d’evitar la seva ocupació il·legal, com es va acordar en una reunió a tres bandes amb l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari