Publicat el 30/04/2015

L’Estat, a través del Fons de liquiditat autonòmic (FLA), ha avançat a l’Ajuntament de Badalona 22,4 milions d’Euros que corresponen a part del deute que la Generalitat té amb l’Ajuntament i amb les empreses municipals Badalona Serveis Assistencials (BSA), Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i Ens de Gestió Urbanística (ENGESTUR).
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquesta assignació del FLA social suposa per a Badalona recuperar quantitats que l’Ajuntament havia avançat des de 2012 per pagar serveis que en realitat havien d’anar a càrrec de la Generalitat”. L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció, “perquè aquests diners serviran perquè l’Ajuntament pugui continuar garantint la prestació d’aquests serveis”. “Des de l’executiu central es vol donar cobertura a la falta de liquiditat de la Generalitat de Catalunya amb aquest FLA social, ja que l’Estat aporta les quantitats que la Generalitat no ha pogut assumir”, ha afegit.
L´Estat ha assignat a Catalunya 397,4 milions d´euros del denominat FLA social (Fons de liquiditat autonòmic) per al pagament de deutes dels ajuntaments en matèria sanitària, d´educació i altres serveis socials.

Deixa un comentari