Publicat el 08/07/2022

La implementació del nou servei s’està fent de forma progressiva als trenta-sis municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 

 

 

La T-mobilitat és el nou sistema de validació del transport públic de la Generalitat de Catalunya que permet integrar tots els títols de transport en un únic suport, tant en format físic com digital (al telèfon mòbil). L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) és l’organisme encarregat de gestionar el nou sistema, que s’està implantant des de desembre de manera progressiva a tot l’àmbit metropolità.

A Cabrera de Mar, ja es pot fer servir des d’aquesta setmana la T-mobilitat per a desplaçaments, de la línia R1 de Rodalies. D’entrada, servirà per a fer els trajectes en aquest recorregut per als transbordaments amb els operadors que ja tenen el servei en funcionament.

A més de tots els desplaçaments per l’espai de la tarifa metropolitana, es pot fer servir la T-mobilitat per a recorreguts des de qualsevol municipi de la primera corona fins a l’estació de Caldes d’Estrac de l’R1.

Què fer per a obtenir la T-mobilitat
Per gaudir de tots els serveis de la T-mobilitat, primer cal gestionar l’alta com a usuari accedint a la plataforma de l’ATM i, aleshores, podreu accedir a la compra de suports i títols de transport, així com demanar rebre la targeta carregada amb un títol de viatge, que es rebrà al domicili de la persona que faci la petició.

A través de l’aplicació mòbil es podran realitzar recàrregues dels títols de transport. Podeu trobar l’enllaç per descarregar l’aplicació per a telèfons Android aquí, mentre que per a dispositius d’Apple iOS ho podeu fer en aquest enllaç.
Per a més informació, podeu accedir a la pàgina web de la T-mobilitat

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari