Publicat el 12/06/2017

Una trentena d’entitats i clubs ofereixen un ampli ventall d’activitats i demostracions a la Fira de l’Esport 2017

La Fira de l’Esport s’instal·larà el pròxim dissabte 17 de juny al llarg de tot el passeig de la Salut de Badalona. L’espai de la Fira es completarà amb activitats i demostracions que tindran lloc al pati de l’escola Mare de Déu de la Salut i a l’escenari que es situarà al carrer de Salvador Seguí “el Noi del Sucre”.

L’eix comercial de la Salut s’omplirà des de les 9.30 fins a les 20.30 hores amb els estands d’una trentena de clubs i entitats esportives. Els visitants podran, a més de conèixer les activitats de les entitats i clubs, participar o veure activitats tan variades com mini tennis, xut de precisió a porteries de futbol, partides d’escacs, jocs tradicionals, arts marcials i de lluita, curses d’ergòmetres (aparells que simulen l’exercici de remar), classes  de fitness o de balls, exhibicions de twirling, exposicions de materials de busseig o d’activitats de vela, entre altres.

La Fira de l’Esport Badalona 2017 està organitzada pel Centre Comercial Passeig de la Salut i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Televisió de Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i la Diputació de Barcelona.
A la Fira hi participen els següents clubs i entitats: 3Live; 7deFitness; Associació de Comerciants i Veïns del Passeig de la Salut; Associació Esportiva Badalonès; Badalona Dracs; Badalona Caiac; Black Bull Team Calvet; CF Badalona; Club de Patinatge Artístic Badalona; Club de Rem Badalona; Club de Submarinisme Sasba Badalona; Club d’Escacs Badalona; Club Dragon Boat Badalona; Club Esportiu Mas Ram; Club Twirling Ciutat de Badalona; Dona Fitness BDN; Divina Seguros Joventut; Escola del Vent – CN Bétulo; Luis Noya; Magic BDN Running; Musubikai Badalona; Oyma´s Karate; Pedaleando; Rugby Club Badalona; Sport Ciclista Bétulo; Tennis Club Badalona; Titania Club; UD Àguila i UGE Badalona

Deixa un comentari