Publicat el 06/10/2014

L´Espai Jove posa a disposició de l´alumnat de 1r a 4t d´ESO un espai deures, una aula d´estudi dinamitzada i assistida per una pedagoga, que és la dinamitzadora municipal dels adolescents. L´aula d´estudi romandrà oberta dos dies a la setmana, dimarts i dijous de 16 a 18h. L´espai està pensat perquè els joves puguin estudiar, fer els deures i els treballs escolars, aprendre tècniques d´estudi, a més d´acompanyar als pre-adolescents que fan la transició de primària a secundària. L´aula es va obrir el 2 d´octubre, és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure-s´hi enviant un correu electrònic a: adrenalina@alella.cat i emplenant el següent formulari:
https://docs.google.com/forms/d/1IrplmEFJUIa6HECwgqQa3idajTMTWEw0-STZ50BJV3U/viewform?c=0&w=1
El grup i l´horari per l’inscrit serà flexible, així, es permetrà que la persona pugui fer ús del recurs segons les seves necessitats  podrà triar si venir un dia o tots dos o fer ús de les 2 hores proposades. Per qualsevol dubte o per tramitar la inscripció, si us plau  dirigiu-vos a la Regidoria d’Adolescència i Joventut presencialment, per telèfon o per correu electrònic. A la signatura del correu, trobareu les nostres dades de contacte i els nostres horaris.
Segueix-nos a :
https://www.facebook.com/AdrenalinaAlella


A més de l’espai de deures assistit per una pedagoga, a les nostres dependències de les Antigues Escoles Fabra (equipament d’Adolescència i Joventut), el jovent adolescent també pot gaudir d’un espai obert –no assistit per pedagoga- per tal de que els nens i les nenes puguin fer els deures i treballs. Aquest espai estarà ubicat a la sala polivalent i disposarà de les condicions òptimes per fer els deures.
Espai Jove d’Alella, Av. Ferran Fabra 1, 1r. – 93 540 72 45

Deixa un comentari