Publicat el 10/09/2018

Es tracta d’una aplicació per a dispositius electrònics (tauletes o telèfons intel·ligents) que permetrà als estudiants l’aprenentatge de les notes i els facilitarà la seva pràctica fora de l’escola

L’Escola Municipal de Música comptarà a partir d’aquest curs vinent amb una nova eina didàctica per a l’ensenyament musical. Es tracta d’una aplicació per a dispositius electrònics (tauletes o telèfons intel·ligents) desenvolupada per alumnes de l’escola Ginebró de Llinars del Vallès, que permetrà als estudiants l’aprenentatge de les notes i els facilitarà la seva pràctica fora de l’escola.

Coneixedors que l’escola de Llinars tenia entre les seves activitats el desenvolupament d’aplicacions d’aquestes característiques, els responsables del centre premianenc els van demanar que els preparessin una amb les propietats que necessitaven. El projecte de l’App es va donar a conèixer en un acte al centre el 13 de juny passat que va comptar amb la presència dels autors de l’aplicació.

Superada aquesta primera fase, a partir de setembre s’iniciarà la segona, en el decurs de la qual els professors de l’Escola Municipal de Música gravaren els sons dels instruments que hauran de sortir a l’App, s’estudiarà la millor manera d’implementar-la perquè els alumnes del centre la puguin descarregar.
L’App està dissenyada per a diferents nivells i dificultats i la faran servir un centenar d’alumnes de l’Escola de Música. Es calcula que estarà operativa el primer trimestre de 2019.

 

Deixa un comentari