Publicat el 12/08/2015

El ple de l´Ajuntament de Llavaneres va aprovar per unanimitat, en una sessió extraordinària, el trencament del conveni que mantenia amb l´Associació Escola de Música de Llavaneres, l´entitat que gestionava fins ara aquest servei municipal. El consistori accepta la petició de l´Associació de deixar de gestionar l´escola, perquè no pot fer front a les càrregues econòmiques que arrosseguen. L´alcalde de Llavaneres, Joan Mora, ha assegurat que l´Ajuntament mantindrà l´Escola Municipal de Música: “És una prioritat per a aquest govern”, ha dit Mora i ha assegurat que el consistori buscarà “les solucions menys traumàtiques possibles”. En tot cas, ha defensat que el govern ha hagut d´acceptar aquest trencament del conveni per garantir la viabilitat del servei.
Un cop trencat el conveni amb l´Associació Escola de Música, l´Ajuntament assumeix la gestió del centre. “Ara que hem desfet aquest lligam, iniciarem els passos per garantir l´inici de les classes el 21 de setembre”, ha declarat l´alcalde de Llavaneres.
La regidora d´Ensenyament, Anna Sosa, per la seva banda, també vol fer arribar un missatge de tranquil·litat a les famílies: “L´Ajuntament garanteix que al setembre tornarà l´activitat a l´Escola de Música i ho farà mantenint la qualitat i el prestigi de sempre”.

Deixa un comentari