Publicat el 07/11/2016

L’Escola del Mar  i el Port de Badalona  inicien el dijous 17 de novembre la segona edició del cicle “Anar a Mar”, en el que al llarg de 12 dijous especialistes de diferents disciplines abordaran temes d’actualitat o d’investigació vinculats amb el mar.

La iniciativa pretén apropar la comunitat científica a la ciutadania i  donar a conèixer el mar des de diferents visions amb la intenció d’obrir un espai de coneixement, reflexió i de debat a l’entorn del mar. També, i especialment en una ciutat que aposta per impulsar projectes per obrir-se al mar, persegueix apropar tothom mental i físicament al mar en els mesos de tardor i hivern, per superar la marcada estacionalitat  i la concentració de l’ús del litoral durant la temporada de bany. És a dir, pretén introduir el  referent del mar en una època de l’any en la que sembla que desapareix del nostre paisatge i de la nostra agenda.

Les 12 conferències es fan els dijous des del 17 de novembre al 2  de març, de manera alternativa a l’Escola del Mar i al port de Badalona, i així fins a acabar la programació. Amb l’única excepció d’una xerrada al Museu Municipal de Badalona el 16 de febrer de 2017. Totes les conferències són gratuïtes i comencen a les 19 hores. 
”Anar a Mar” és l’evolució i la maduració d’aquells “Retalls de Mar” convocats durant més d’11 anys des de l’Escola del Mar, que després d’anys anys d’interrupció es  van reprendre amb  “Apropa’t al Mar, Apropa’t al Port”, impulsats des de Marina de Badalona. El curs passat, el Port i l’Escola es coordinen per impulsats plegats el cicle, que enceta la segona temporada amb la voluntat de consolidar-se i esdevenir un reflex de la col·laboració entre l’Escola del Mar i el Port de Badalona, entès també com a eina pedagògica.

Escola del Mar, Rambla, 37; Tel. 93 384 36 47  – Escoladelmar@badalona.cat 
Marina de Badalona, Port Esportiu i Pesquer de Badalona, Edifici de Capitania, s/n; Tel. Tel. 93 320 75 00 – port@marinabadalona.cat

Deixa un comentari