Publicat el 08/11/2021

Teatre, dansa, música i circ. Totes aquestes disciplines es podran trobar al nou cicle de l’Escena & Llibres que la Regidoria de Joventut del municipi torna a posar en marxa amb l’objectiu de promoure la creació artística del jovent local.

La programació de l’Escena & Llibres, que ha estat escollida per un grup motor format per persones joves del municipi amb experiència en les arts escèniques, comença el 21 de novembre amb tres píndoles, de 15 minuts cadascuna, de dansa, microteatre i circ:
Dansa amb l’espectacle 20”, de Laia Mora i Olga Lladó,
Teatre amb ‘Porcellana’, d’Ariadna Pastor i
Circ amb ‘Arrels’, de la companyia Maiol & Francesco.

Com tota la programació del cicle, es desenvoluparà al jardí de la Biblioteca Municipal, a les 12 hores, i necessitarà d’inscripció prèvia a través de l’app VdM.

L’Escena & Llibres continuarà el 19 de desembre amb L’interrogatori” (microteatre), d’Eduard Tardà i Xènia Franco i “Tastet de Nadal de Cors i Trons”, de la coral jove Sons i Trons.
La resta de programació es podrà consultar al web: vilassardemar.cat/escenallibres i a l’Instagram de Joventut @joventutvdm.

Objectius de l’Escena & Llibres:
  – Facilitar i acompanyar a les persones joves creadores en la configuració del seu projecte vital.
  – Oferir espai d’oci i cultura de qualitat i accessibles a tothom.
  – Visualitzar la capacitat creadora i de qualitat de les persones joves, impulsant la imatge social positiva de la joventut.
  – Fomentar la professionalització artística de les persones joves.
  – Captar la implicació dels joves artistes de Vilassar de Mar en el projecte creant un grup motor que s’impliqui en la gestió i coordinació del cicle.
  – Crear un aparador on artistes locals comparteixin escenari amb companyies joves de Catalunya.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari