Publicat el 28/10/2020

S’hauran de mantenir les mesures de seguretat a l’interior del recinte

La celebració de la festivitat de l’1 de novembre comportarà aquest any el desplegament d’un dispositiu especial per reforçar les mesures de prevenció i facilitar que les visites es puguin espaiar en el temps.
En aquest sentit, es demana a la ciutadania avançar els desplaçaments al Cementiri Municipal per afavorir el manteniment de les distàncies de seguretat i evitar que l’1 de novembre es produeixin aglomeracions.
Dins el dispositiu de Tots Sants, l’horari del cementiri pels dies 31 d’octubre i 1 de novembre serà ininterromput, de 8 del matí a 6 de la tarda.
Aquests dies, hi haurà personal controlador degudament identificat a les portes del recinte.  I es comptarà amb dispensadors de gel hidroalcohòlic als accessos. A més s’incrementarà la neteja de les zones comunes del cementiri.

Per minimitzar les possibilitats de contagi a l’hora d’acudir a visitar el cementiri, des de Protecció Civil es recomana:

·   Cal respectar les distància interpersonal de seguretat d’1,5 m

·   És obligatori l’ús de mascareta en tot moment, excepte per persones que n’estiguin exemptes per motius de salut o els infants menors de 6 anys

·   Cal evitar tocar-se el nas, els ulls i la boca amb les mans

·   Quan ens acostem a dipositar flors en els nínxols cal mantenir les mesures d’higiene i respectar la distància interpersonal entre no convivents. Es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena

·   No es pot menjar ni beure a l’interior del recinte

·   Es recomana limitar el temps d’estada al cementiri i limitar l’ús de bancs

·   En cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que les facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les

 

 

Deixa un comentari