Publicat el 07/07/2019

El cap de setmana del 19 al 21 de juliol se celebrarà la primera edició de Les Santes als barris que per circumstàncies diverses no han pogut celebrar la seva festa: Pla d’en Boet, Camí de la Serra i Via Europa

En aquests tres barris hi haurà una programació variada adreçada a tota la ciutat com és el cas de sessions de cinema a la fresca (divendres 19), orquestra (dissabte 20) i espectacles familiars  (diumenge 21).
L’oferta aplegarà estils diferents amb la voluntat que sigui una oferta ben variada i que pugui agradar al diferent públic de la ciutat.

Divendres 19, dia de cinema a la fresca, es projectarà la guanyadora de 3 premis Goya “Campeones” de Javier Fesser davant el Poliesportiu Eusebi Millan (Pla d’en Boet), el film d’animació “Ralph rompe internet” a Via Europa (c. d’Alemanya, cantonada amb c. Xipre) i la pel·lícula de super herois “Ant –man y la avispa” a la plaça Maria Aurèlia Capmany del barri Camí de la Serra. Aquests tres seran els espais de tota la programació. Les projeccions començaran a les 22 h.

Dissabte 20 serà el dia de les orquestres. Latin swing tocarà al Pla d’en Boet, Tarzan Grup ho farà a Via Europa, mentre que Rimel Grup & Jordi Moncayo seran els protagonistes musicals de la nit al Camí de la Serra.

El cap de setmana de Les Santes als barris es tancarà diumenge amb espectacles infantils. Tanaka Teatre representarà a les 19 h “El peix irisat”, teatre i titelles per a tota la família que es veurà al Camí de la Serra. A les 18 h a Via Europa el contacontes Santi Rovira explicarà històries màgiques amb un espectacle itinerant “Camàlic”. A les 20 h al Pla d’en Boet el clown mataroní Sabanni presentarà “Amb P de pallassso” una història amb unes gotes de màgia i un polsim de bogeria.

Programa de Les Santes
L’Ajuntament està treballant per la sostenibilitat dels diferents elements de difusió en paper i per això vol reduir el nombre de programes que imprimeix regularment. En paral·lel, els darrers anys s’ha constatat que la web de la Festa Major és el principal mitjà per consultar el programa de Les Santes. Cada any el nombre de visites digitals va en augment i l’any 2018 lessantes.cat va rebre prop de 300.000 consultes amb més de 145.000 usuaris únics. Més d’un 50% d’aquestes consultes es fan a través dels dispositius mòbils.
És per això que enguany no es farà el repartiment dels programes de la festa a totes les llars de la ciutat. El programa arribarà igualment a tota la ciutadania a partir de l’11 de juliol i es podran recollir a diferents punts de la ciutat: als centres cívics, a la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9), a l’oficina de Turisme (La Riera, 48), a les OFIAC i als equipaments culturals municipals.

Podeu consultar les ubicacions dels diferents Centres Cívics de la ciutat clicant:  http://www.mataro.cat/web/portal/ca/sites/XEC/index.html.

A partir del 19 de juliol es podran adquirir els programes de butxaca, el producte més sol·licitat de la festa, a la botiga de Les Santes ubicada a Can Marfà. Gènere de Punt del Museu de Mataró, a la Direcció de Cultura i a l’oficina de Turisme.

El programa també es podrà consultar al web lessantes.cat.

Deixa un comentari