Publicat el 06/11/2020

Al Masnou, l’anunci de la programació per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants ja deia que “totes les activitats estan subjectes a canvis, modificacions o cancel·lacions si la normativa sanitària ho requereix”

La programació, que s’estendrà al llarg del mes de novembre, ha patit modificacions després de les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat. Algunes de les activitats es duran a terme, però, en comptes de presencialment, es faran de manera telemàtica i ja no caldrà fer inscripció prèvia. D’altres, han quedat posposades fins a nova data. Com a novetat, s’han afegit un parell d’activitats, també de manera telemàtica.

Les activitats que es duran a terme de manera telemàtica són sessions de contes, que es podran seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament (https://bit.ly/2I6j6US) a partir de la data i l’hora anunciada per a l’activitat.

Es duran a terme de manera telemàtica:
– Divendres 6 de novembre, a les 17.30 h – Contes solidaris
Una sessió de contes divertida i esbojarrada per acostar els infants a aquells valors sovint oblidats, però alhora imprescindibles en la nostra societat.

– Dissabte 14 de novembre, a les 17.30 h – Contes dels Drets dels Infants
Sessió de contes basada en el decàleg dels Drets dels Infants. Què passaria si els personatges dels contes tradicionals, com la Caputxeta, la Ventafocs o la Blancaneus sortissin de les seves històries per manifestar-se a favor dels seus drets com a infants?

– Divendres 20 de novembre, a les 17.30 h – Jo no vull treballar!  (Nova)
Els nens i nenes tenen dret a jugar, a aprendre i a somiar, però què passaria si els obliguessin a treballar? Una sessió de contes en què tots i totes haurem de col·laborar per gaudir d’un futur en llibertat.

– Divendres 27 de novembre, a les 17.30 h – Les aventures de la Fada Resi (Nova)

Sessió de contes sobre sostenibilitat i reciclatge. El malvat bruixot Ció ha contaminat tot el planeta i només si entre tots i totes ajudem la fada Resi serem capaços d’aturar-lo.

Activitats posposades fins a nova data amb motiu de la COVID19:
*
Famílies del Món
*Els fills de l’emperador Xiao Ling
*Olor de contes

La primera de les activitats d’aquest mes dedicat als més petits i les seves famílies es va fer, amb èxit, de manera telemàtica. El passat 3 de novembre, prop d’una quinzena de pares i mares van participar en la xerrada sobre l’assetjament escolar.

 

Deixa un comentari