Publicat el 17/05/2019

Durant la temporada mitja, fins al 16 de juny, els socorristes vigilaran les platges de 10 a 19 h els caps de setmana i festius

Dissabte, 18 de maig, comença a funcionar el servei de vigilància, salvament i socorrisme a tres de les quatre platges de Mataró. El servei l’executarà per segon any l’empresa Pro-activa, mentre que Creu Roja se seguirà encarregant del bany adaptat.

El servei de socorristes funcionarà en les condicions de temporada mitja del 18 de maig al 16 de juny, és a dir els caps de setmana i festius a les platges de Varador, Callao i Ponent. Com ja es va fer els dos estius anteriors, l’horari serà de 10 h a 19 h tant durant la temporada mitja com a la temporada alta.

Des del 22 de juny i fins l’11 de setembre el servei es prestarà en condicions de temporada alta, oferint servei diari durant totes les vacances escolars i a les quatre platges de Mataró: Varador, Callao, Ponent i Sant Simó. Durant l’horari de servei, hi haurà presència de 16 persones treballant.

D’altra banda, el servei de bany adaptat el seguirà fent Creu Roja durant la temporada alta (22 juny – 11 setembre) i en horari d’11 a 18 h a la platja del Varador.

Foto:Proactiva. Socorristes realitzant el servei l’any passat a Mataró.

 

Deixa un comentari