Publicat el 03/05/2019

Els professionals, industrials i emprenedors de Cabrils tenen l’oportunitat de donar a conèixer els seus projectes i productes als consumidors, així com de trobar sinergies amb altres professionals

Fa cinc anys, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils va organitzar les primeres Jornades Cabrils Professional, amb l’objectiu de posar en valor l’economia del municipi i esdevenir una eina de dinamització de la mateixa.
Cinc anys després, Cabrils Professional és un referent per als professionals, industrials i emprenedors de Cabrils. És un lloc de trobada amb altres professionals i empresaris de l’entorn, un espai per potenciar l’esperit d’emprenedoria que, des de la Regidoria de Promoció Econòmica de Cabrils, encapçalada per la seva regidora, la Sra. Isabel Tamboleo, s’encomana al teixit empresarial del municipi per tal d’enfortir-lo i fer-lo créixer. Tamboleo creu fermament en el potencial econòmic de Cabrils i Cabrils Professional és un exemple del convenciment que té en les possibilitats que ofereix el municipi. Tamboleo diu que “calen actuacions com Cabrils Professional per tal de recolzar aquests segments que poden resultar més “febles”, que estan poc valorats, però que, posats en contacte i amb les eines necessàries per coincidir i col·laborar, poden esdevenir un gran motor econòmic”.

L’Ajuntament de Cabrils aposta per una fira proactiva, dinàmica i participativa, que ve precedida per un sopar networking que apropa la relació i coneixement entre els professionals. Fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat dels autònoms i emprenedors és un dels objectius de Cabrils Professional. Es volen facilitar les possibles col·laboracions entre professionals, industrials i emprenedors dins el municipi. I l’experiència de les edicions anteriors ja ha donat com a resultat col·laboracions i sinergies entre diverses empreses.

Programa 5es Jornades de Cabrils Professional

Cabrils Professional consta de dues parts.
Un sopar amb formació i Networking la nit de dissabte 4 de maig, dirigit als professionals, industrials i emprenedors de Cabrils, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinergies i establir possibles col·laboracions entre empreses del municipi. Com explica la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo “el que es pretén és augmentar la xarxa de contactes dels professionals que hi participen, que es coneguin entre ells i, per què no, que s’iniciïn col·laboracions, tal com ha succeït en les edicions anteriors”.

La segona gran activitat és pròpiament la fira, que es fa el diumenge 5 de maig, de 9.30 a 13 hores, en la qual els diferents professionals del municipi (autònoms, empreses i emprenedors) poden donar a conèixer els seus projectes i negocis, interactuant i potenciant la seva activitat en el seu entorn més proper, el propi Cabrils. Així, els visitants, particulars i professionals interessats a conèixer quines empreses i serveis es troben al municipi, tenen una oportunitat immillorable per poder descobrir-los de primera mà i en un mateix espai.
Com ja és habitual, durant la fira es fa un espai de Taula Rodona en la qual els diferents expositors presenten i parlen dels seus productes. En ella, es dona resposta també als dubtes i inquietuds d’emprenedors i professionals que vulguin compartir les seves experiències, gràcies a la participació d’altres professionals.
Enguany, Cabrils Professional compta en la taula rodona amb la Sra. Montserrat Vilalta, directora de serveis i projectes universitaris del Tecnocampus, del Sr. Carlos Martínez, CEO de l’empresa Epinium allotjada al Tecnocampus i president de PIMEC Jove al Maresme,  i de l’emprenedora Montse Morales, que compartirà la seva trajectòria professional, com a exemple d’esperit emprenedor.

La fira del diumenge 5 de maig estarà presidida per l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Isabel Tamboleo, així com alcaldes de municipis veïns. Tots ells seran els encarregats de cloure la fira, després de fer una visita institucional i intercanviar impressions amb els expositors.

 

Deixa un comentari