Publicat el 09/10/2020

A més dels usos habituals d’aquestes instal·lacions per part de clubs, associacions i entitats esportives, amb l’inici del curs 2020-2021 alguns dels centres esportius també tenen un ús escolar ja sigui per esbarjo o per realitzar l’assignatura d’educació física

La Direcció d’Esports de l’Ajuntament ha treballat per adaptar les instal·lacions esportives a les diferents etapes i fases de la pandèmia provocada per la Covid-19.
Actualment les instal·lacions esportives municipals són a ple rendiment a Mataró gràcies a la tasca conjunta entre la Direcció d’Esports i tots els clubs, entitats i associacions esportives que en fan ús.
Des del tancament de les instal·lacions el 14 de març quan es va decretar l’Estat d’Alarma, la comunicació entre tots els agents implicats amb l’esport a Mataró ha estat fluida i s’ha pogut adaptar la pràctica esportiva a cada fase i moment de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Després del confinament, les instal·lacions es van reobrir per poder portar a terme els casals d’estiu i campus que ofereixen les diferents entitats i clubs de la ciutat amb una participació de 1.200 persones amb un balanç més que positiu pel que fa a funcionament i control de la pandèmia.
Entre finals d’agost i setembre van començar els entrenaments de les diferents disciplines esportives que es poden practicar a la ciutat amb la reobertura de tots els pavellons, pistes, camps i espais adequats a la normativa vigent que marca uns controls d’aforaments, normes de ventilació, neteja i desinfecció dels espais així com unes recomanacions, per part de cada federació esportiva, per a la pràctica de cada disciplina.
En aquesta línia, l’Ajuntament de Mataró ha posat en totes les seves instal·lacions termòmetres, material de neteja i desinfecció com són gels hidroalcohòlics, eixugamans, marcatge de les entrades i sortides així com senyalització a les grades.
A més, a Mataró s’han posat a disposició dels centres escolars 9 equipaments esportius per al desenvolupament de l’assignatura d’educació física i també per a esbarjo dels alumnes.

Deixa un comentari