Publicat el 27/03/2020

La mesura segueix les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat que indica que les fonts són punts de risc per l’habitual contacte amb les mans i amb la boca

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha signat aquest dijous, 26 de març de 2020, un ban que estableix el tancament de les fonts públiques de la ciutat mentre duri l’estat d’alarma i l’emergència sanitària que estem vivint aquests dies a causa de la pandèmia del coronavirus.
Aquesta mesura es pren seguint la recomanació emesa pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que indica que les fonts públiques són instal·lacions on pot haver-hi contacte habitual de persones amb les mans o la boca, i per tant un possible focus de contagi.

Per tal de contenir els contagis i assegurar l’abastiment d’aigua, el ban recull l’adopció de les següents mesures:

  • Es deixen sense funcionament les fonts públiques de la ciutat de Badalona i s’adopten les mesures per evitar-hi l’accés, fins al final de la crisi sanitària i l’estat d’alarma.
  • Abans que es tornin a posar en funcionament, es procedirà a una neteja i desinfecció de la instal·lació, seguint el procediment habitual davant d’aturades.
  • Es garanteix l’accés a l’abastament d’aigua de consum humà als ciutadans que no en disposin.

 

 

Deixa un comentari