Publicat el 08/08/2014

Una de les novetats d’enguany és que Torre Llauder es convertirà en un espai gastronòmic i musical on es podrà sopar i escoltar música, envoltat d’un dels jaciments romans més destacats del país.
El públic assistent podrà adquirir una entrada al concert amb sopar inclòs per 20 €. Aquestes s´hauran de comprar com a màxim una setmana abans del concert.
El preu de les entrades per cada dia és de 12 €. Tant les entrades individuals com les entrades més sopar es poden comparar a: https://entradesculturamataro.cat/
La novetat d’enguany és que hi haurà un abonament per les tres cites a un preu de 30€. Aquests però s´han d´adquirir a les oficines de la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9 obert de 9 a 14 h).
Dany Doriz quintet Dijous 28 d´agost a les 21 h Un dels trios més sòlids de panorama jazzístic del país és el que lidera el pianista Gerard Nieto. Seran ells, precisament, els encarregats de donar suport a un dels grans noms de l’escena jazzística internacional. Ens arriba de París, toca el vibràfon, i respon al nom de Dany Doriz; músic que el propi Lionel Hampton va considerar fill espiritual, tenint en compte la seva velocitat d’execució i el seu sentit harmònic.
Dany Doriz, vibràfon – Toni Solà, saxo tenor – Gerard Nieto, piano – Pinyu Martí, bateria – Ignasi González, contrabaix Susana Sheiman – Open Gate Concept

Divendres 29 d´agost, a les 21 h Susana Sheiman és una de les veus més personals i aclamades del panorama jazzístic estatal. Lidera el quintet Open Gate Concept amb una enorme versatilitat al servei d’un repertori on tenen cabuda tots els estils. Acompanyada pel ritme de tres músics de brillant tragectòria, el pianista Xavier Algans, el contrabaixista Artur Regada, el bateria Caspar Saint-Charles i el saxo tenor Toni Solà.
Gabriel Amargant Quintet i Terrassa Hot Jazz Band Diumenge 31 d´agost a les 19 h Gabriel Amargant Quintet és una formació de joves talents del jazz de casa nostra, amb un repertori de composicions originals. Gabriel Amargant, saxos i clarinet – Adrià Plana, guitarra – Marco Mezquida, piano – Miguel Serna, contrabaix – Gonzalo del Val i Joan Terol, bateria Terrassa Hot Jazz Band ofereix un repertori inspirat en la música de Nova Orleans, blues, espirituals negres i alguns temes de swing. Josep M. Farràs, trompeta – Dani Alonso, trombó – Artum Zhul’ev, saxo tenor Ignasi Terraza, piano – Artur Regada, contrabaix – Jean Pierre Derouard, bateria

Deixa un comentari