Publicat el 06/06/2021

En el marc del projecte anual ‘Dones que han canviat el món’ impulsat pel centre educatiu, l’alumnat caldenc ha representat dones referents de la historia, al pati de l’escola

Aquest curs, les dones han estat l’eix vertebrador del projecte anual de l’Escola Sagrada Família. Sota el nom ‘Dones que han canviat el món’, els nens i les nenes de tots els cursos s’han endinsat en la història per descobrir grans dones capdavanteres en els seus respectius àmbits. Cleopatra, Rosa Parks, Coco Chanel, Lynn Hill, Joana d’Arc o Valentina Tereshkova han estat algunes de les dones estudiades.
A principis de curs, cada classe va escollir una dona referent i un cop cercada tota la informació, els infants van presentar-la a la resta de companys i companyes.
Així mateix, es va decidir renovar el mural del pati de l’escola i es va demanar a les noies de 5è i 6è de Primària que dibuixessin la dona escollida de cada classe. Un cop fet l’esbós, es va passar a mida real.
Finalment, tota l’escola va participar en la pintada del mural. «Ens ha quedat un mural preciós de record d’aquest curs. Tot i que ha estat un any complicat, al centre hem pogut fer coses tan boniques com aquest important projecte de visibilització. Les dones canviem el món i a l’Escola Sagrada Família ho sabem», afirma la mestra especialista d’art, Marta Grané.

 

 

Deixa un comentari