Publicat el 06/04/2021

Les cartes entre Feliu Formosa i Benet i Jornet retraten l’efervescència cultural a Catalunya dels anys 70. En els aparadors de sis establiments del municipi si podran veure exposats dibuixos de l’artista Madola

El diumenge 11 d’abril, a les 12,30 h, en Feliu Formosa i la Carlota Benet presentaran a Can Vallerià (Pg. Coromina, 32) el llibre ‘Tots aquests anys’, Quaderns de la Font del Cargol, 14, que recull les cartes entre els dos futurs Premis d’Honor.
Les cartes entre Feliu Formosa i Benet i Jornet retraten l’efervecència cultural a Catalunya als anys 70. Aquests dos autors cabdals de la literatura catalana contemporània van ser, sobretot, grans amics. La correspondència que es van creuar entre 1972 i 1980 descriu de forma amena i crítica una època complexa i brillant per a la cultura.

Exposició/aparadors:
Del dimarts 13 al diumenge 25 d’abril, als aparadors  de sis establiments del municipi s’hi podran veure dibuixos de l’artista Madola.
Durant els durs mesos de l’estricte confinament, l’artista Madola, reclosa al taller, va fer una col·lecció de dibuixos a tinta on descrivia el seu estat d’ànim dia a dia. Posteriorment hi va esgrafiar al damunt dos poemes de Rafael Vallbona.
Aquella llibreta de dibuixos s’ha convertit en l’obra Contagi’, un projecte de llibre d’artista que s’editarà d’aquí uns mesos. Mentre esperem l’edició, una mostra d’aquests dibuixos es podrà veure als aparadors de sis botigues de Premià de Dalt.

 

 

Deixa un comentari