Publicat el 28/12/2019

L’ens d’associacions està destinat a donar veu al teixit associatiu cabrerenc i a dinamitzar la seva activitat

Un dels principals valors amb els quals compta un municipi són les seves entitats. Amb l’objectiu de donar impuls a la feina que desenvolupa el teixit associatiu a Cabrera de Mar, el passat 12 de desembre va tenir lloc la primera de les sessions del Consell Municipal d’Entitats amb una important representació de les entitats cabrerenques.

Durant la trobada es van exposar qüestions com la relació entre l’Ajuntament i els consells de participació que s’han creat, el funcionament a nivell administratiu de les activitats que promouen les entitats o detalls sobre la justificació i atorgament de subvencions.

De la mateixa manera, el consell va servir per presentar algunes de les eines que l’Ajuntament de Cabrera de Mar posa a disposició de les associacions. En aquest sentit, es va parlar sobre la possibilitat de rebre formació de la protecció de dades, de la propera edició d’un calendari amb els actes que faran durat l’any 2020 i que permetrà descarregar l’agenda de cada mes mitjançant codis QR, o sobre el sistema per a la reserva d’espais via web en el qual es treballa a l’actualitat.

Les entitats van ser convidades a prendre part també dels diferents consells sectorials que endega el consistori, com per exemple el Consell de la Gent Gran o el Consell Assessor de Turisme.

Deixa un comentari