Publicat el 13/07/2021

Es tracta de la forma de celebrar els seus 10 anys damunt els escenaris amb una proposta tan insòlita com ambiciosa. Prepareu-vos aquest divendres 16 de juliol!

La primavera de 2009 els components dels Mambo Jambo van iniciar els primer contactes per a tocar junts. Aquests quatre musics amb diferents bagatges es van endinsar de ple al terreny del rock & roll instrumental fins a crear el que ells mateixos van batejar com a “So Jambofònic”, una mena de recepta musical on es combinen el rythm & blues, el surf i el swing.
Des d’un bon principi era obvi que allí hi havia “alguna cosa”, que havia encès la metxa d’una bomba que esclataria quan pugessin a l’escenari. Finalment va passar: quan es va presentar el projecte, l’energia i la comunió entre grup i públic es va desfermar. D’aquest episodi fa ara 10 anys.

Per celebrar aquest desè aniversari, els Mambo Jambo es miren al mirall, revisen els diaris de bitàcola i decideixen explorar el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal d’entre les seves composicions, amb què la banda es sent plenament identificada per a reinterpretar-lo, de forma sorprenent, amb el reforç de dotze musics. Així doncs, al quartet habitual s’hi afegeixen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Un arsenal sònic com aquest només pot desencadenar una hecatombe Jambofonica!

La premissa a l’hora d’afrontar aquest repte es que els Mambo Jambo no perdin ni una mica de la energia concentrada a la que tenen acostumat el públic. Tot el contrari: els arranjaments potencien les composicions originals per a oferir un show d’impacte.
Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl celebren així els 10 anys dels Mambo Jambo damunt els escenaris amb una proposta insòlita i ambiciosa.
Teniu doncs una cita inel·ludible divendres 16 de juliol a les 22.00 hores als jardins de can Figueres per a commemroar amb els Mambo Jambo i l’espectacle Arkestra els 25 primers anys del Jazz en la Nit.
A les 20.30 hores s’obren les portes del recinte on també hi ha servei se restauració a càrrec de l’establimetn local “Carns Laura”.
Recordeu que les entrades les heu de comprar online, a través del web de Codetickets (https://entradas.codetickets.com/entradas/jazz-en-la-nit-2021-xxv+1-edicio-/ajuntament-de-premia-de-dalt/online).

 

Deixa un comentari