Publicat el 14/06/2018

El propietari de l’animal s’ha afegit a la recerca que des de primera hora del matí estan fent els Mossos i els Agents Rurals

L’emú perdut al Massís de les Gavarres es va escapar aquest dimecres d’una finca de Sant Daniel de Girona. De fet, alguns excursionistes van veure’l ahir pels voltants d’Els Àngels.
Els Mossos i els Agents Rurals, però, el busquen des de quarts de vuit d’aquest dijous quan s’ha donat l’avís. Tot plegat després que diversos conductors hagin alertat de la presència de l’animal, de prop d’un metre i mig de llargada, a la calçada de la Giv-6701 entre les poblacions de Monells (Baix Empordà) i Madremanya (Gironès).
El succés ha obligat als conductors a fer maniobres per tal de no atropellar la bèstia. A mig matí s’ha afegit a la recerca el propietari de l’emú. De fet, durant prop d’una hora els agents l’han tingut controlat en un tancat del veïnat del Padró de Madremanya. Fins i tot se li ha col·locat una manta al cap per evitar que escapés, però un gos l’ha espantat, i ha arrencat a córrer marge avall.
Aleshores s’ha tornat a posar en marxa el dispositiu entre Mossos i Agents Rurals per intentar capturar l’animal que continua perdut. La recerca se centra entre les poblacions de Madremanya i Sant Martí Vell, ja que l’últim cop que se l’ha vist ha estat pel veïnat de Vilossa.

ACN Madremanya
Foto: L’emú enmig d’un camp, el 14 de juny del 2018 

 

Deixa un comentari