Publicat el 24/09/2021

L’avaluació de la gestió ha estat encarregada per l’Ajuntament de Calella. A l’informe s’han trobat aspectes a millorar en camps com la gestió de personal, la qualitat del servei, o el manteniment i la conservació dels contenidors, entre d’altres

L’auditoria impulsada per l’Ajuntament de Calella a la UTE Urbaser-Arca del Maresme conclou que la recollida selectiva de residus es realitza seguint els paràmetres que marca el contracte de la concessionària. L’informe, realitzat per la consultora Emas Consultors, no detecta cap irregularitat en aquest camp. Aquest treball s’ha fet després que a l’agost de 2020 es gravessin unes imatges que denunciaven unes suposades infraccions en la recollida selectiva de residus per part d’Urbaser-Arca a l’Hotel Las Vegas.
Després de la corresponent investigació municipal, i que l’empresa de neteja Urbaser-Arca presentés les seves al·legacions corresponents, l’Ajuntament va obrir un expedient sancionador contra l’hotel a qui responsabilitzava de les infraccions. Tot i així, alguns grups de l’oposició van demanar que es realitzés una auditoria a la UTE de la recollida de residus i de neteja viària, per esclarir els dubtes.
Com dèiem, l’informe final d’Emas Consultors no detecta cap irregularitat en el procediment que realitza Urbaser-Arca en la recollida selectiva a Calella.
En canvi, l’auditora arriba a la conclusió que hi ha aspectes a millorar en els camps de la gestió i formació  del personal, la qualitat del servei, el manteniment i la conservació dels contenidors, l’atenció ciutadana, seguiment i control, o en la planificació operativa i organització.

El govern de Calella ha fet arribar a tots els grups municipals l’informe complert de l’auditoria per al seu anàlisi.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari