Publicat el 20/02/2014

El proper diumenge 16 de març, a les 6 de la tarda, Misión y desarrollo para Goundi organitza l´onzena edició del Concert per al Txad, a l´Auditori de Barcelona. Una proposta solidària que aquest any oferirà un repertori basat en el jazz, el swing i el soul. Les entrades ja són a la venda, a través del web de l´Auditori. Recordem que els beneficis i aportacions del concert es destinen al manteniment anual de la maternitat de l´hospital de Goundi (Txad). Misión y desarrollo para Goundi està inclosa en el registre d´entitats de Llavaneres i compta amb el suport actiu de veïns de Llavaneres i també del consistori de la vila.
Aquest 2014, el concert té reservat un cartell excepcional: a la primera part, hi actuaran Mònica Green i Gwen Perry -cantant nordamericana afincada a Llavaneres-, acompanyades de  Michel Faber Quintet.
Per a la segona part, sortirà a escena el jazz i la passió imparable de la jove Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel multiinstrumentista i formador Joan Chamorro, amb artistes convidats: Ignasi Terraza (piano), Ricard Gili (veu i trompeta) i Oriol Romaní (clarinet) i un gran nombre de joves músics.


Informació i compra d´entrades per assistir al concert
http://www.auditori.cat/ct//programacio/llistat_ampliat.aspx?&data=16/03/14&mes=3&any=2014
Més informació del projecte solidari a www.misionydesarrolloparagoundi.com

Deixa un comentari