Publicat el 13/02/2018

L’AMPA de l’Escola Anxaneta s’ha endut el segon premi, mentre que el premi especial del jurat ha estat per a la Colla Gegantera Lucius Marcius

En Pellofa XL ha passejat un any més a la Gran Rua de Carnestoltes, celebrada el passat dissabte i que ha comptat amb la participació d’una dotzena de comparses i prop de 600 persones.
El premi a la millor comparsa, valorat en 500 €, ha estat per a l’Associació de Veïns de Molins amb la comparsa “La Sabana de Molins”, inspirada en el musical “El Rei lleó”.
El segon premi, valorat amb 300 €, l’ha rebut l’AMPA de l’Escola Anxaneta per la comparsa “Any Nou Xinès”.
El premi especial del jurat, valorat en 200 €, ha estat per a la Colla Gegantera Lucius Marcius i la comparsa “Gegants de Mataró”.
La resta de comparses han rebut un diploma per la seva participació a la Gran Rua de Carnestoltes.
A l’hora de triar les comparses guanyadores, el jurat ha valorat aspectes com l’originalitat, el grau de dificultat en l’elaboració de les disfresses i la posada en escena. El jurat estava integrat per membres vinculats al món cultural i artístic de la ciutat nomenats per la regidora de Cultura, Núria Moreno, a proposta de la Comissió de Carnestoltes, comissió integrada per diferents entitats i persones de la ciutat i coordinades per l’equip de direcció artística format per Pol Martínez i Jose Sánchez.
El recorregut ha començat a la plaça de Cuba i ha seguit pel carrer Deu de Gener, carrer de Santa Teresa, plaça de Santa Anna, la Riera, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta i ha finalitzat al Nou Parc Central, on s’ha fet el lliurament de premis que reconeixen les millors comparses.

Els altres participants a la Gran Rua han estat la Residència Llar Nova, l’Associació de Veïns del Palau, la Colla Gegantera d’en Xumetet, l’AMPA de l’Escola Vista Alegre, el Col·legi Sant Josep, l’associació Enlleura’t, el Club Twirling Mataró i la Colla Gegantera Mare de Déu de Lourdes.
El final de festa a l’Espai Firal del Parc Central ha estat amenitzat per la música de DJ PD AMAB.
El programa de Carnestoltes 2018 segueix fins Dimecres de Cendra, en què s’acomiadarà en Pellofa XL per rebre la Vella Quaresma. 

Deixa un comentari