Publicat el 18/01/2023

La celebració tindrà lloc el 20 de gener amb una festa, i la Regidoria de Gent Gran l’acompanyarà amb una setmana de portes obertes a diverses activitats que es fan al centre

 

 

L’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar compleix 35 anys aquest 2023 i, per celebrar-ho, convida a tothom que vulgui acompanyar-los a la festa que organitzarà el 20 de gener, a les 19 hores, a la planta baixa del Centre Cívic del Passeig (Camí Ral, 19).

“És un orgull per a l’entitat la celebració i commemoració del 35è aniversari de l’associació”, afirma Joan Ferrés Mataró, president de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar.

A més de pica-pica i ball, la celebració també tindrà un espai per recordar les activitats fetes per l’Associació des que es van reobrir les portes del Centre Cívic del Passeig l’octubre de l’any passat i per avançar les accions de futur que tenen previstes.

La Regidoria de Gent Gran, per la seva banda, participarà de la celebració fent una jornada de portes obertes a les activitats d’anglès, belles arts, hipopressius i ioga que es desenvoluparan entre 23  i el 27 de gener. Recordeu que la inscripció per a totes les activitats que es fan al Centre Cívic del Passeig està oberta tot l’any i que les sòcies i els socis del centre tenen preus especials.

Per commemorar l’efemèride, Jaume Marfà Torrijos, secretari de l’Associació, ha fet donació d’un quadre pintat per ell mateix (la imatge del quadre es reprodueix en la notícia).

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari