Publicat el 28/11/2016

El Museu Arxiu de Vilassar i l´Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) han signat un conveni per a la cessió de l’anomenat “Arbre dels desitjos de CORK” que presidirà el pati del Museu durant les festes de Nadal.

L’arbre està format per una estructura de 4 metres d’alçada que sosté com a fullatge 500 ampolles de cava il·luminades. El guarniran taps de suro i una llaçada on s’hi podrà expressar un desig. L’arbre dels desitjos de CORK vol promoure la consciencia ecològica entre els ciutadans fent servir productes 100% biodegradables en la seva guarnició. L’arbre es va inaugurar el 2012 i va estar muntat al passeig de Gràcia i al jardí del Palau Robert. Gràcies a la col·laboració amb l’AECORK, aquest any, presidirà el pati del Museu de Vilassar.  

La cessió d´aquesta estructura s´engloba dins la campanya de Nadal que s’està portant a terme des de l´Ajuntament per fomentar la millora del reciclatge. La següent acció es va fer el passat dissabte 26 de novembre, a partir de les 10h, a l´espai polivalent l´Estrella, on es van muntar tres arbres de Nadal fets amb envasos reciclats.

Deixa un comentari