Publicat el 01/09/2019

La trobada tindrà lloc diumenge 8 de setembre a Canyamars i inclourà un dinar popular, sortejos pels assistents i les actuacions de les cobles Cervianenca i Canigó

L’Ajuntament de Dosrius i l’Associació Junts Per Canyamars organitzen el mes de setembre una nova edició de l’Aplec de Muntanya de Canyamars; una de les activitats culturals amb més tradició del municipi i que enguany compleix la seva 62a edició.

L’Aplec de Muntanya tindrà lloc al Pla dels Bolets (Canyamars), de les 11 h a les 14 h i de les 16 h a les 19 h, i comptarà amb l’acompanyament de les cobles Cervianenca i Canigó. Els assistents, a més, també podran gaudir d’un dinar de germanor a preu popular i d’un servei de bar i de sortejos al llarg de tota la jornada.Per a sol·licitar més informació i per a formalitzar les reserves cal enviar un correu electrònic a l’adreça juntspercanyamars@gmail.com.

D’altra banda, el consistori de Dosrius, agraeix a l’Associació Junts Per Canyamars la seva col·laboració en el projecte i la seva tasca ingent de dinamització cultural.

Deixa un comentari