Publicat el 07/06/2019

Un any mes l’ajuntament torna a ampliar, del 2 de juny al 15 de setembre, el servei de bus del transport públic els festius de l’estiu

De la mateixa manera que ja succeïa l’estiu passat, enguany la línia C-16 oferirà servei també els diumenges i festius. El passat 2 de juny va ser el primer que es van poder fer servir els autobusos en el mateix horari que ofereixen habitualment els dissabtes, ampliant 2 hores més el servei que es va donar l’any anterior. La voluntat d’aquest increment del servei, que serà efectiva fins al proper 15 de setembre, és promoure l’ús del transport públic i fer més fàcil i constant la connexió entre els diferents nuclis del poble i la platja.

D’altra banda, no és l’única mesura que aquests dies ha entrat en vigor per tal de facilitar l’accés de veïns i veïnes a les zones de bany. També, fins a l’últim cap de setmana del mes d’agost, serà operativa l’àrea verda d’aparcament del Pla de l’Avellà. D’aquesta manera, durant els caps de setmana i festius serà necessari tenir en un lloc visible del vehicle el distintiu gratuït que permet l’estacionament a tots els veïns de la zona i que facilita l’accés a platja als veïns de la resta del municipi.

Tanmateix, des del passat 1 de juny també és obligatori haver renovat el distintiu que permet l’aparcament al pàrquing del carrer Canigó, exclusiu per a vehicles autoritzats. En aquest cas el preu és de 10 € anuals per a persones empadronades i que paguin l’impost de circulació a Cabrera de Mar.

Les zones blaves de pagament entraran en vigor a partir del proper 15 de juny i estaran vigents fins el 15 de setembre.

Deixa un comentari