Publicat el 11/10/2019

El passat diumenge 6 d’octubre es va celebrar la sisena edició de l’IRONMAN Barcelona, que, amb la inscripció de 3.800 atletes provinents de més de 90 països, s’ha convertit en l’IRONMAN més multitudinari del món.

Segons informa el consistori calellenc, l’alemany Florian Angert ha estat el guanyador d’aquesta edició amb un temps rècord de 7h 45min i 5s. Frederic Van Lierde va arribar en segona posició i el tercer lloc ha estat per a Nicholas Kastelein. En el palmarès femení, la guanyadora ha estat la sueca Sara Svensk, que ha comptetat la prova en 8h 34min i 10s seguida de Laura Zimmermann i en tercera posició per Katrien Verstuyft.

El primer català en arribar a la meta va ser Miquel Blanchart, que va finalitzar en cinquena posició amb un temps de 8h 02min i 43s.

Com en d’altres ocasions, l’IRONMAN Barcelona va comptar amb un gran seguiment per part de familiars, veïns de Calella i altres municipis, que van donar el seu suport i mostres d’ànims als atletes durant tot el recorregut.

L’IRONMAN Barcelona consisteix a superar 3,8 quilòmetres de natació a les aigües del Mar Mediterrani, 180 quilòmetres de ciclisme ràpid gairebé sense desnivell i 42,2 quilòmetres de cursa a peu a primera línia de mar.

Cal esmentar que la competició de natació va tenir un guanyador local, el pinedenc Guillem Rojas, que la va completar en 45min 53 segons, la qual cosa demostra la consolidació de l’esdeveniment a nivell local, també pel que fa al nivell de participació i qualitat dels atletes més propers.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dilluns, dia 7 d’octubre a les 12 del migdia, en un acte en el quan es van donar a conèixer les dades oficials de l’IRONMAN Barcelona 2019.

 

Deixa un comentari