Publicat el 27/04/2015

El govern portarà al Ple, previst per al proper dilluns 27, una moció per rebutjar aquesta iniciativa
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha advertit que mentre segueixi al front de l’alcaldia de la ciutat no permetrà cap gran mesquita a Badalona. Garcia Albiol ha fet aquesta afirmació arran de la publicació avui al diari ABC d’una informació que assenyala que el govern del Marroc estaria interessat en instal·lar una gran mesquita a Catalunya i que justament, segons diu el diari, estaria “interessat especialment en Badalona”.
He llegit a la premsa que el govern del Marroc està molt interessat en impulsar la construcció d’una gran mesquita, si pogués ser a Badalona”, ha explicat l’alcalde. “Doncs bé, jo li dic al govern del Marroc que mentre jo sigui alcalde de Badalona tindré una actitud absolutament contundent i no vacil·laré en actuar sense complexes per defensar el model de ciutat en el que crec, i el meu model no passa perquè ni el Marroc ni ningú altre construeixi cap mesquita a la ciutat”, ha afegit.
L’alcalde ha anunciat també que el govern municipal presentarà una moció en aquest sentit al proper ple ordinari que tindrà lloc el proper dilluns

Deixa un comentari