Publicat el 09/01/2015

La Regidoria de Promoció d’Alella ha tornat a convocar el Premi a la Millor Iniciativa Enoturística amb l’objectiu de promoure l’activitat econòmica i promocionar el municipi com a destinació turística.
El concurs pretén fomentar que les empreses i professionals del sector turístic —cellers, restaurants, allotjaments, botigues especialitzades de vi i d´altres promotors privats de turisme— dissenyin nous productes enoturístics que es puguin comercialitzar, per tal de dotar el municipi de més oferta turística.
Hi poden participar professionals del sector turístic que proposin un producte enoturístic a realitzar en Alella.
Les propostes han de complir els requisits d‘originalitat, realització local, viabilitat, perdurabilitat, a més de la cessió de drets d‘imatge perquè l‘Ajuntament pugui publicar i promocionar la proposta.
Per poder participar cal presentar les sol•licituds amb la documentació requerida a les bases de la convocatòria fins al 27 de febrer de 2015.
La proposta guanyadora rebrà 2.500€ que es faran efectius en dos terminis: el primer en el moment de lliurament i el segon dos mesos després de la posada en marxa de la iniciativa enoturística premiada.
El lliurament del premi es farà en un acte públic el 20 de març a les 20.30h a Can Lleonart.


Consultar bases:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2015/Turisme/2a_versio_Bases_del_concurs_a_la_Millor_iniciativa_enoturistica_d_Alella_2014_Segona_convocatoria.pdf

Deixa un comentari