Publicat el 07/06/2022

La previsió és que les obres de subtitució de la gespa comencin el dimecres 8 de juny

 

 

L’Ajuntament de Vilassar de Mar renova la gespa del camp de futbol municipal. El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Fieldturf Poligràs per un import de 213.090,62 euros (més IVA).
L’objecte del contracte és la substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal Xevi Ramon, el seu manteniment durant quatre anys, la retirada de l’existent -amortitzada-, l’execució dels treballs i l’obra civil complementària descrits al projecte tècnic, així com el manteniment de la gespa del camp annex per un termini de tres anys.

La gespa artificial del camp municipal Xevi Ramon, instal·lada l’any 2009, ha arribat al final de la seva vida útil després de 12 anys de servei i necessita una renovació per oferir un bon servei als seus usuaris.
El nou paviment esportiu de gespa artificial incorporarà criteris de funcionalitat, economia, manteniment, sostenibilitat i eficiència energètica en el seu disseny.
Per interferir mínimament en el desenvolupament de l’activitat esportiva, l’execució dels treballs es realitzarà entre les dates del 8 de juny i el 9 de setembre de 2022.

Un cop instal·lada la nova gespa, s’iniciarà el període de manteniment, un termini de quatre anys per al servei de manteniment preventiu i correctiu de la gespa artificial del camp Xevi Ramon -que es substitueix-, i un termini de tres anys per al servei de manteniment preventiu i correctiu de la gespa artificial del camp annex, que es manté.
A banda, l’Ajuntament contractarà un laboratori acreditat per al control de qualitat de la gespa.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari