Publicat el 06/06/2017

Amb aquesta mesura es pretén fomentar l’ús de l’equipament amb descomptes per als residents de fins al 75 % per a tota la temporada.

El govern municipal vol potenciar l’ús de la piscina municipal i ho ha fet amb una simplificació de les tarifes i importants rebaixes de preu respecte de l’any passat. Així, l’abonament de temporada s’ha unificat en un cost de 20 € per a tots els empadronats, que contrasta amb els 61,86 € que costava l’any passat per als nens i els 82,40 € per als adults.
A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia, a 5 €, entrada a partir de les 17 hores o per a obertures nocturnes, a 2 € i tiquets d’ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 euros.

Els tiquets d’ús múltiple, destinats al públic en general,  i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, es venen a l’OAC (C/ Sant Antoni, 13). Per comprar l’abonament de temporada cal disposar de la targeta de resident, que també s’obté a l’OAC aportant una fotografia tipus carnet. La targeta té una validesa d’un any i un cost de tres euros. La resta de tiquets es compren directament a la piscina.

Els menors de 8 anys podran accedir al recinte de la Piscina Municipal de forma gratuïta i sempre acompanyats d’un adult. Els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb carnet vigent de resident o targeta de bonificació del bus urbà vigent també podran accedir al recinte de forma gratuïta.

Enguany, la Piscina Municipal obrirà els caps de setmana del 3 al 5 de juny i del 10 i 11 de juny, amb portes obertes per a les persones que disposin de targeta de resident. La temporada començarà oficialment el 17 de juny i es tancarà el 17 de setembre, i durant aquests tres mesos obrirà cada dia.

 

Deixa un comentari