Publicat el 11/08/2022

L’Ajuntament ha recuperat l’edifici de l’antiga Escola Menéndez Pelayo, situat entre els carrers de Rocafonda i Pedro Antonio de Alarcón, que va ser ocupat el passat mes de maig

 

 

 

El desallotjament de l’antiga Escola s’ha portat a terme aquest dimecres 10 d’agost, després de comptar amb l’autorització judicial que dona compliment a una resolució del 2020 que declara que la finca suposa un risc per a la salut i per a les persones. El Ple també va aprovar aquesta mesura.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han procedit aquest dimecres a desallotjar l’edifici situat entre els carrers de Rocafonda i de Pedro Antonio de Alarcón, conegut com l’antiga Escola Menéndez Pelayo. A l’interior de l’immoble hi havia 5 persones que han marxat sense necessitat d’alternativa habitacional per part de Benestar Social.

El Ple va aprovar la recuperació d’ofici d’aquest edifici al mes de juny en primera instància i al juliol, un cop contestades les al·legacions. Amb data 3 d’agost va arribar l’autorització judicial per desocupar la finca que dona compliment a una resolució del 2020 que declara l’edifici com un indret amb risc per a la salut i per a les persones.

Durant el dia d’avui s’ha procedit a buidar l’edifici del mobiliari i també han començat les tasques d’enderroc que van a càrrec de l’empresa DeltaPunt 3000 i tenen un cost de 89.042,40 €.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari