Publicat el 08/10/2017

Amb aquestes noves cartelleres es vol frenar l’excés de cartells enganxats a les parets o altres emplaçaments, incomplint les ordenances municipals

Aquesta setmana s’han començat a instal·lar al carrer unes noves cartelleres per penjar-hi cartells, de manera que tant l’Ajuntament com les entitats, els comerços…etc. disposin de més espais per anunciar les seves activitats.
En total se n’instal·laran 20 (15 de dues cares i 5 d´una cara) i es distribuiran a diferents indrets del poble. Aquestes noves 20 cartelleres se sumaran a les cartelleres protegides amb un vidre que es van instal·lar a finals del 2016. En aquell moment se’n van instal·lar 13 i aquesta tardor se n’instal·laran 3 més.

Amb aquest increment de cartelleres al carrer es vol frenar l’excés de cartells enganxats a les parets o altres emplaçaments incomplint les ordenances municipals que estableixen que no es poden enganxar cartells a façanes, columnes, arbres ni superfícies no autoritzades per l’Ajuntament. En aquest sentit, pròximament es començaran a aplicar les sancions corresponents a aquells que no compleixin la normativa.
Prèviament, s’informarà sobre quin és el procediment per penjar cartells i on es poden penjar. Alhora, es vetllarà perquè els continguts que es pengin a les cartelleres no siguin ofensius ni vulnerin els drets de les persones i en cas que no sigui així, es retiraran.

Paral·lelament, durant les setmanes vinents també està prevista la  instal·lació de 3 pantalles al carrer, que serviran per difondre activitats, campanyes adreçades a la ciutadania o altres informacions d´interès.

El cost de les 20 cartelleres ha estat de 3.981€ (IVA inclòs).

Deixa un comentari