Publicat el 04/04/2021

L’espai estarà gestionat per l’equip d’atenció primària i permetrà avançar amb la campanya de vacunació de forma àgil i massiva

L’Ajuntament de Calella i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva tanquen un acord perquè la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri esdevingui el nou punt de vacunació contra la Covid-19 per a la ciutadania del municipi. Un espai que estarà gestionat per l’equip d’atenció primària.
La sala polivalent és un espai ampli i que disposa de totes les mesures necessàries per poder desenvolupar la campanya de vacunació de forma àgil i massiva, fet que permetrà  facilitar la vacunació de la ciutadania. Ajuntament i Corporació també estan treballant en un pla B per si fos necessari disposar de major capacitat.

Quan els usuaris siguin convocats, rebran les instruccions pertinents. En aquest sentit, cal demanar a les calellenques i calellencs que no truquin ni es desplacin als CAP per demanar hora de vacunació, ja que s’anirà contactant amb la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius.

 

 

Deixa un comentari