Publicat el 23/04/2017

El cos de Policia Local garanteix la seva presència a la via pública les 24 hores del dia durant tots els dies de l’any.

La seguretat i la lluita contra l’incivisme als espais públics són aspectes prioritaris de les polítiques municipals a Cabrera de Mar, segons s’informa al web municipal. Un exemple d’aquesta voluntat és la inversió de fons públics que l’Ajuntament destinarà a aquestes qüestions al llarg del 2017 i que suposarà un 10% del total de la seva despesa.

Gràcies a aquesta previsió el municipi compta amb un cos de Policia Local format per 16 agents que garanteixen la presència a la via pública en tot moment d’un mínim de dos agents durant les 24 hores de tots els dies de l’any.

De la mateixa manera el nombre d’efectius s’amplia durant l’estiu amb la incorporació puntual de tres agents de platja. Com a novetat, enguany se sumaran a les tasques de promoció de les actituds cíviques diversos agents de civisme.

Més enllà de les actuacions que es duen a peu de carrer, el municipi compta amb un sistema de videovigilància que es va posar en marxa fa quatre anys. Aquest servei es veurà reforçat enguany amb la instal·lació de dos nous punts de lectura de matrícules (situats al Pla de l’Avellà) i la renovació del servidor. En total a l’actualitat es disposa de 10 punts de lectura.

Entre les darreres actuacions destacades en l’àmbit de la seguretat i el civisme cal esmentar la passada celebració de la Junta Local de Seguretat i l’edició d’una auca sobre les activitats cíviques per als més joves.

D’altra banda, per tal de garantir la major eficiència dels recursos amb els que compta la població des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, s’insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana. Davant de la possibilitat d’estar presenciant un moviment sospitós és imprescindible trucar al 112 o contactar amb la Policia Local al 600 51 61 51.

Deixa un comentari