Publicat el 14/09/2021

L’Ajuntament expressa el seu condol a la família i les amistats d’Amparo Vázquez Sánchez, que ha mort aquest dilluns, 13 de setembre, a l’edat de 80 anys

Mestra de l’escola Marinada des de la seva fundació i fins a que es va jubilar, va transformar la seva vocació per l’educació en passió de tota una vida.
Com a persona que va dedicar la seva trajectòria professional a l’ensenyament i la pedagogia, va oferir la conferència-debat inaugural del curs escolar 2016/2017.
Un cop jubilada, continuava contribuint amb els escolars en diferents activitats, com les jornades del Dia de la Pau i la No Violència (DENIP).

Amant de la lectura, era assídua de la biblioteca municipal Joan Coromines, i hi va col·laborar en més d’una tertúlia literària. També va participar en tallers sobre lectura i altres, amb l’associació Fem Fira, a l’equipament de Ca n’Humet, on hi passava hores.
Vinculada al teixit associatiu del municipi, va formar part de l’associació Quatre Quarts i del seu banc del temps, i de l’associació UNESCO. La seva popularitat va fer que fos escollida, entre d’altres, com a imatge de la campanya municipal dels pressupostos participatius 2020-2021.

La seva trajectòria l’havia fet mereixedora d’un reconeixement a la seva contribució al Masnou a la propera Fira d’Entitats, que es farà a títol pòstum el proper diumenge, 26 de setembre.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari